OVER TEKENEN-STARTPAGINA.NL

tekenen HPslide 1 

TEKENEN EN ZO

'Tekenen en zo', leg ik uit, als men mij vraagt wat mijn hobby is. Lange tijd geleden, we spreken basis- en middelbare school, maakte tekenen als vanzelfsprekend onderdeel uit van mijn leven. Ik had het zelfs in mijn vakkenpakket en heb er eindexamen in gedaan! Nu ik als grafisch- en webdesigner mijn brood verdien, merk ik dat ik meestens achter mijn Mac teken en ontwerp.

Ik kreeg weer behoefte om potloden en papier ter hand te nemen en er lustig op los te tekenen. Ik merkte echter, dat de vaardigheden toch wel een beetje verwaterd waren... Dus ging ik op zoek naar informatie en tutorials om het tekenen op papier weer op te pakken. Puur hobbymatig. Ik verzamelde een aantal interessante links. En in verschillende stijlen. Resultaat: plezier ten top!

Regelmatig liet ik mensen wat werk zien van mijn 'tekenen en zo'. Als ze me dan vroegen:' Wat leuk, kan ik dat ook leren?' zei ik: 'Natuurlijk!' Echter, bleek het niet handig om ze de informatie op een heldere, overzichtelijke wijze de online te geven.

Zo kwam ik op het idee om een verzamelpagina te gaan maken over tekenen en zo. Aangevuld met suggesties voor boeken over tekenen, voor de mensen die dit ook fijn vinden. Ik zal mijn best doen, deze zo actueel en volledig mogelijk te houden!

Later toegevoegd:
Omdat het best een hele klus bleek om deze steeds omvangrijkere website actueel te houden, is Anne aangehaakt. Samen hebben we wat dingen veranderd en toegevoegd. Hopelijk naar jullie plezier!

Suggesties zijn altijd welkom, mail me gerust via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veel plezier en voldoening gewenst met tekenen en zo...!

Hartelijke groet,

Yvonne  

 

 

 

Heb je je trouwens al aangemeld voor onze nieuwsbrief 

aanmeldennieuwsbriefDoe het nu! Dan krijg je af en toe een vrolijke mail in je mailbox van tekenen-startpagina.nl, vol ideeën en inspiratie voor deze leuke hobby! 

Meld je nu aan >>