Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

'Draw your day' - voor positiviteit

 

draw your day

 

 

Lente, wat een heerlijke tijd!
Valt het je ook op, dat mensen vrolijker lijken zodra de zon zich weer meer laat zien?
Kon je je elke dag maar zo gelukkig voelen...

 

 

Draw your day...

Dat brengt ons tot dit thema.

Het leven is een reis met ups en downs. Je wilt je wel elke dag 100% happy voelen, maar dat is een utopie. Wel heb je je gevoel van tevredenheid, van geluk, zelf voor een deel in de hand. Door je te richten op positieve dingen, mensen, bezigheden...  En door jezelf positief te beïnvloeden... Zo is bijvoorbeeld het volgende wetenschappelijk bewezen: doe je mondhoeken omhoog en wat gebeurt er? Je lacht en voelt je gelijk wat beter! Goed hè?

Tekenen-startpagina.nl hoopt ook regelmatig een kleine bijdrage te kunnen leveren aan jouw geluk. Door tutorials en vooral veel inspiratie te delen over een geweldige bezigheid: tekenen! De komende periode richten we ons op het thema 'draw your day' als in de zin van 'maak je dag, pluk je dag' en zul je regelmatig getrakteerd worden op kleine stukjes 'geluk'.

Onder meer via onze nieuwsbrief, op Facebook, Twitter en op Pinterest.

Heb jij nou ook nog leuke ideeeën, bijdragen, tekeningen? Deel ze met ons!

 

... voor positiviteit!

Wat ik heerlijk vind, is om mezelf ook regelmatig te trakteren op 'online' stukjes geluk. Een mooi stukje muziek (zie bijvoorbeeld deze lijst van liedjes waar je vrolijk van wordt), vrolijk nieuws (een online krant met positieve artikelen) of de blog van Jelle: 'SoChicken' (boordevol inspiratie over hoe je prettig en vol zelfvertrouwen in het leven kunt staan. Wie wil dat nou niet :-)  ).

Heb jij nou mooie inspiratiebronnen, of een geweldige positieve tekening? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Want je weet het: 

'Geluk kun je vermenigvuldigen door het te delen'

Vrolijke groet van tekenen-startpagina.nl, Yvonne