Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

 

PASEN: één ei is geen ei...

 

pasen tekenwedstrijd

 

 

De herfst en winter leek eindeloos te duren. En dan in ene is het gewoon al bijna Pasen! Ja, de lente is in zicht! Lammetjes in de wei, alle vogeltjes leggen een ei...

 

 

Over eieren gesproken...

Terwijl ik zocht naar inspiratie voor tekenen rondom Pasen, stuitten we met name op Pinterest op erg leuke voorbeelden van getekende eieren. En dan niet zomaar, maar nog wel in de stijl die de laatste tijd toch wel mijn favoriet is: zentangle! Geweldig niet? Kijk maar eens op ons Pinterest-bord over 'Tekenen met Pasen'. 

Ik heb al een poging gedaan. Toch wel even wennen, op een rond voorwerp tekenen. Maar mede daarom juist leuk. Zo tof om aan de ontbijttafel niet-alledaags gekleurde paaseieren te presenteren, maar ware kunstwerkjes! Wie verwacht dat nou? Eieren in zentagle-stijl? 

 

... dus dan maar gelijk als extra aanmoediging voor jullie: we houden een WEDSTRIJD!

Nog niet eerder vertoond op tekenen-startpagina.nl: een tekenwedstrijd! Wat houdt het in? Heel eenvoudig eigenlijk:


* Kook wat eieren.

* Teken deze in zentangle-stijl.

* Maak er een foto van.

* Mail deze uiterlijk 24 maart a.s. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

En natuurlijk hoort daar ook een prijs bij: de winnaar ontvangt een zentangle-setde winnaar ontvangt een zentangle-set!

Wij hebben er veel zin in om jullie inzendingen tegemoet te zien. We gaan natuurlijk proberen ze zoveel mogelijk te publiceren op tekenen-startpagina.nl / Pinterest en Facebook. Dus ga naar de winkel en koop eieren en ga aan de slag!  

Kleed je Paasontbijt of Paasbrunch gezellig aan!

Als je dan zoveel moeite hebt gedaan om je eieren prachtig te versieren, kan de tafel natuurlijk niet achterblijven! Wat dacht je van een fris wit tafekleed met daarop leuke gekleurde eierdoppen om de eieren in te presenteren? Of juist een tafekleed in de sfeer van Pasen, met groen gras als basis. En daarop een van ijzerdraad geweven mandje voor 6 eieren met een hart of zo'n eiermandje in ronde vorm?  En daarbij geheel in stijl, drink je uit speciale mokken met de paashaas erop! (Foto's van jullie gezellige ontbijt- of brunchtafel zijn altijd welkom!)

paasmandje 6 eieren  paasmokken

 

>> Alle informatie over de tekenwedstrijd kun je ook hier lezen!

 

Vrolijke groet, en vooral veel plezier met het tekenen van de zentangle-paaseieren!
Yvonne